Bursa Malaysia

English | Bahasa Malaysia | 简体中文

Semat Menu

Klik disini untuk tidak semat menu.
Anda di sini: Pasaran » Pautan Ringkas » Penerbit

Penerbit

Whether you are an Issuer or a company looking to list on Bursa Malaysia, you will find all the information you need here, such as our markets, how to list and listed companies information.

Penerbit

Mengenai Pasaran Kami

Pasaran utama kami adalah Sekuriti, Derivatif dan Islam. Ketahui lebih banyak tentang semua ini dengan klik di pautan di bawah:

Peraturan

Bursa Malaysia adalah pengawal selia barisan hadapan bagi pasaran modal Malaysia. Klik di bawah untuk syarat keperluan penyenaraian kami dan peraturan perniagaan.

Disenaraikan di Bursa Malaysia

Syarikat yang menimbangkan untuk disenarai di Bursa Malaysia boleh mendapatkan semua maklumat yang diperlukan di sini, contohnya kriteria penyenaraian, proses penyenaraian dan kos penyenaraian.

Perkhidmatan Penerbit

Dalam membantu pembangunan pasaran modal Malaysia dan meningkatkan daya saing global, Bursa Malaysia komited untuk memberikan akses kepada produk dan perkhidmatan untuk membantu penerbit membangunkan profil dan kebolehlihatan.

Pengumuman & Pendedahan

Seksyen ini menyediakan pendedahan syarikat seperti Pengumuman Syarikat Disenaraikan, Tindakan Korporat, Laporan Penyelidikan, Senarai Syarikat Disenaraikan bagi pelabur dan perincian penyenaraian bagi syarikat yang mahu disenarai dan disenaraikan di Bursa Malaysia.

Produk Bursa Malaysia & Perkhidmatan

Bursa Malaysia mengusahakan bursa bersepadu sepenuhnya yang menawarkan jenis produk yang komprehensif yang termasuklah Ekuiti, Derivatif, Luar Pesisir dan Islam, serta perkhidmatan berkaitan bursa seperti dagangan, penjelasan, penyelesaian dan pendepositan.

Maklumat Pelbagai Bahasa

Muat turun risalah dan Soalan Lazim untuk memahami Produk dan Perkhidmatan Bursa Malaysia ini.